WANTED: työpäällikkö Turkuun ja vastaavia työnjohtajia


Rekrytoimme vakituiseen työsuhteeseen Turkuun työpäällikön sekä vastaavia työnjohtajia. Olemme kasvuhaluinen yritys täynnä rakentamisen rautaisia ammattilaisia. Haluamme, että työnjohto on mukana kehittämässä kasvavaa yritystämme yhdessä alaisten kanssa.


TYÖPÄÄLLIKKÖ TURKUUN

Toimit työnjohtajien esimiehenä ja vastaat työmaiden läpiviennistä, taloudellisesta tuloksesta ja seurannasta. Edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta, vankkaa kokemusta alasta sekä kustannustietoutta. Tarjoamme itsenäisen ja haasteellisen työn kasvuhakuisessa yrityksessä, joustavat työajat, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut (mm. täydellinen hoitokuluvakuutus).


VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Olet työnjohdon ammattilainen. Rakentamisen laatu, järjestelmällisyys sekä aikataulujen pitäminen ovat sinulle kunnia-asioita. Edellytämme 1–5 vuoden työkokemusta alalta. Tarjoamme mielenkiintoisia uudisrakennustyömaita, kilpailukykyisen palkkauksen (kuukausipalkka + kokemuslisä + tulospalkkio), hyvät työsuhde-edut eli mm. täydellisen hoitokuluvakuutuksen ja mahdollisuuden edetä urallasi työpäälliköksi.


Onko laatu, järjestelmällisyys sekä aikataulujen pitäminen sinulle kunnia-asioita? Tule tikakoskelaiseksi!

Kerro meille lisää itsestäsi ja työkokemuksestasi! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse 15.4. mennessä - tai soita ja kysy työtehtävistä lisää: tuotantojohtaja Juha Fomin, puh. 044 734 9700 tai juha.fomin@tikakoski.fiRakennusliike Tikakoski on vuonna 1994 perustettu, nuorekas ja kasvava rakennusalan yritys. Toteutamme hankkeita asiakkaiden tarpeiden mukaan mm. kouluista päivä- ja hoivakoteihin sekä asunnoista toimistotiloihin. Toimialueemme on koko Suomi.
  • Tilaajavastuu
  • Menestyjäyritys
  • Kasvuyritys
  • Menestyjä
  • Rakennusteollisuus
  • Rala-pätevyys