Laadukkaita elementtejä päivä- ja hoivakoteihin

Seinä- ja kattoelementtejä valmistava LapWall Oy on rakennusliike Tikakosken pitkäaikainen yhteistyökumppani.


LapWall Oy on vuonna 2011 perustettu yritys, joka valmistaa puuelementtejä Pyhännän ja Pälkäneen tehtaillaan. Yritys keskittyy 3D-suunnitteluun ja elementointiin, tehokkaaseen asennukseen sekä kuivaketjun laadukkaaseen hallintaan. Yhteistyö rakennusliike Tikakosken kanssa on jatkunut vuosia.

- Yhteistyömme alkoi vuonna 2014, kun Maskuun toteuttamaamme päiväkotiin tarvittiin seinä- ja kattoelementtejä. Löysimme LapWall Oy:n elementtikilpailutuksen kautta, kertoo rakennusliike Tikakosken hankintainsinööri Olli Halonen.

LapWallin Pyhännän tuotantolaitos on Suomen suurin puuelementtitehdas, jossa valmistetaan yli sataa erilaista tuotetta. Pälkäneen tuotantolaitoksella on erikoistuttu katto- ja välipohjaelementteihin. Tehdastuotanto on pitkälle automatisoitua.


Yhteisiä kohteita ympäri maata

Elementtien hankinta perustuu vuosisopimukseen, joten sopimus kilpailutetaan ja neuvotellaan vuosittain. Jo viisi vuotta on jatkettu yhteisestä päätöksestä.

- Kun elementtien toimituspaikat ja -määrät ovat tiedossa, rekka lähtee tehtaaltamme kohti Tikakosken työmaita, kertoo LapWall Oy:n Pyhännän tehtaan myyntipäällikkö Jussi Lampela.

Rakennusliike Tikakosken ja LapWallin yhteistyökohteita on ympäri Suomen. Seinä- ja kattoelementtejä on asennettu niin päivä- ja hoivakoteihin kuin asuintaloihinkin.

- Viime vuonna elementtejä asennettiin 20 kohteeseemme, joten yhteisten vuosien aikana olemme hankkineet niitä lähes satakunta, kertoo hankintainsinööri Halonen.


Tikakoski on rehti ja luotettava kumppani

Yhteistyö on toiminut molempien osapuolten mielestä mutkattomasti. Yhteistyöstä tekee Olli Halosen mukaan toimivaa se, että kummallakin osapuolella on halua kasvaa ja kehittää omaa toimintaansa jatkuvasti paremmaksi.

- Silloin yhteistyökin hioutuu koko ajan paremmaksi. Hyvää yhteistyötä voi mitata mielestäni sillä, miten ongelmiin tartutaan, mitä niistä opitaan ja miten ne hoidetaan pois päiväjärjestyksestä, korostaa Halonen.

Myyntipäällikkö Jussi Lampela komppaa Halosta:

- Jos haluaa rehdin, luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin, kannattaa toimia rakennusliike Tikakosken kanssa.

Millaista yhteistyötä olette suunnitelleet tulevaisuuteen?

- Yhteistyön jatkuminen on tärkeää meille molemmille ja teemme pitkäjänteistä kehitystyötä yhdessä. Seuraava yhteinen kohde on mielenterveyskuntoutujille rakennettava hoivakoti Pieksämäellä, kertoo LapWall Oy:n myyntipäällikkö Jussi Lampela.


009_lapwall_tehdas03.jpg


https://www.lapwall.fi/


  • Tilaajavastuu
  • Kasvuyritys
  • Kasvuyritys
  • Kasvuyritys
  • Rakennusteollisuus
  • Rala-pätevyys