Modernia rivitaloasumista

Äidin ja tyttären perhe viihtyy Naantalin Swingissä ja nauttii kotinsa avarista tiloista ja ympärillä olevasta maisemasta.


ETUPIHA2.jpg


ULKOKUVA2.jpg


- Se oli ihastusta ensinäkemällä, huudahtaa perheenäiti.

Kahden hengen perhe asui kerrostalossa Turussa, muttei oikein tuntenut kotiutuvansa kerrostaloasuntoonsa. Eräänä sunnuntaina äiti selasi tapansa mukaan Turun Sanomien asuntoliitettä ja huomasi kohteiden joukossa muutaman mielenkiintoisen rivitalon, joita päätti lähteä katsomaan. Asunto-osakeyhtiö Naantalin Swingi oli toinen niistä.

- Vaikka kohdetta vasta rakennettiin, se oli menoa saman tien. Mustavalkoinen kohde maustettuna betonilla, maiseman huikea avaruus ja takapihan rauhallinen metsä tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen. Ne olivat merkittävässä roolissa, kun valitsin juuri tämän asunnon.


ULKO-OVI.jpg


TAKAPIHA.jpg


Valoisat ja avarat tilat

Kaupat tehtiin, ja äiti ja tytär pääsivät muuttamaan Naantalin Swingiin syyskuun lopussa 2018. Uudessa kodissa on kaksi makuuhuonetta sekä yhtenäinen keittiön ja olohuoneen yhdistelmä. Alakerrassa on 22-neliöinen lämmin varastotila sekä katos kahdelle autolle. Asunnossa on yhteensä 90 neliötä.

- Halusin kodistamme vaalean, jotta kunnioitamme talon pelkistettyä ja raikasta arkkitehtuuria. Pienillä muutostöillä saimme kodistamme omannäköisen.

Lattiaan perhe valitsi tammiparketin, mutta keittiöön tehtiin ainoastaan pientä hienosäätöä: välitilan kaakelit korvattiin pöytätason sävyisellä taustalevyllä ja vetimiksi valittiin minimalistiset matta-alumiinivetimet, jotka toistuvat myös makuuhuoneissa ja kylpyhuoneissa.

Kylpyhuoneen allas, kaapisto ja hana sekä keittiön hana löytyivät Kvikin mallistosta. Saunan varustelutaso sekä makuuhuoneiden ja eteisen kaappitila miellyttivät uusia asukkaita.

Terassin lasitus oli perheelle ehdoton vaatimus, koska tila tarjoaa lisähuoneen helmikuusta marraskuuhun.

- Koko asunnon levyinen terassi on kotimme helmi. Suuret ikkunat lisäävät tilantuntua ja tuovat upeasti luonnonvaloa asuntoomme. Koska ikkunanaapureita ei ole, kodissa voi elää ja olla ihan omissa oloissaan, kiittelee äiti.

Alakerran autokatoksen perällä oleva huoneiston levyinen lämmin varasto mahdollistaa tilan hyötykäytön monenlaiseen toimintaan.

- Varastoon mahtuu kätevästi vaikkapa sesonkiasioita, kuten talviurheiluvälineitä.


OLKKARI.jpg


PARVEKE2.jpg


PARVEKE.jpg


RUOKAILURYHMA.jpg


KEITTIO.jpg


ETEINEN.jpg


KYLPPARI.jpg


naantaliswing_13.jpg


SAUNA.jpg


MAKKARI.jpg


MAKKARI2.jpg


Huikeat maisemat golflaaksoon

Asukkaat kiittelevät hyvin sujunutta rakennusprosessia ja sujuvaa yhteistyötä rakennusliike Tikakosken kanssa.

- Antamani palaute otettiin huomioon sekä rakennusvaiheessa että kohteen viimeistelyssä. Jopa matkan varrella antamani muutosehdotukset ratkaistiin ja saatiin toteutettua. Iso kiitos siitä kuuluu ammattitaitoiselle ja joustavalle työnjohtajalle.

Kiireinen perheenäiti kiittelee rivitaloelämän helppoutta. Asfaltoitu etupiha ja takapihan kuntta tarjoavat huolettomuutta asumiseen.

- Rivitaloelämä sopii hyvin elämänrytmiimme, koska pitkät työpäivät ja tyttären harrastukseen kyyditykset täyttävät arkea. Pihatöille ei oikein taitaisikaan olla aikaa tässä elämänvaiheessa…

Naantali ja Aurinko Golf tarjoavat hienot ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.

- Haluan olla aktiivinen vapaa-ajallani, joten golfkentän läheisyys on luksusta. Tyttärenikin on suorittanut Green Cardin vuosia sitten, joten toivottavasti hänkin innostuu lajista uudelleen.

Hoidettu puistomaisema, kaunis arkkitehtuuri ja sujuvat asumisratkaisut ihastuttavat perhettä arjen keskellä.

- Elämämme sujuu täällä mukavasti, ja on aina ihana tulla kotiin. Etupihalle avautuva puistonäkymä metsineen voittaa kaupunkimaiseman. Olen kiitollinen rakennusliike Tikakoskelle joustavasta palvelusta ja toiveittemme toteuttamisesta.


ULKOKUVA.jpg


Tiedustele vapaita kohteita:

Jorma Juurikka, +358 40 8333 983, jorma.juurikka@tikakoski.fi


  • Tilaajavastuu
  • Kasvuyritys
  • Kasvuyritys
  • Kasvuyritys
  • Rakennusteollisuus
  • Rala-pätevyys